Wat is een persoonlijkheidstest?De persoonlijkheidstest

De persoonlijkheidstest is een test waarbij we op basis van 50 vragen 5 verschillende persoonskenmerken kunnen meten. De vijf verschillende persoonlijkheidskenmerken zijn van het Big Five model: openheid, consciëntieusheid, extraversie, altruïsme en neuroticisme. De verdere uitleg van dit model kan je vinden onder De Big Five. Het belang van een persoonlijkheidstest is om te laten zien wat voor persoon jij bent naar jouw werkgever toe. Er kunnen geen fouten antwoorden gegeven worden aangezien er andere persoonlijkheidskenmerken worden gevraagd per functie.

Gratispersoonlijkheidstest.nl is een samenwerking tussen de Erasmus Universiteit en Company Link met als doel werkzoekenden en werkgevers aan elkaar te "linken" op basis van persoonlijkheidskenmerken of andere kenmerken.

Deze test kunnen we gratis aanbieden in ruil voor jouw LinkedIn gegevens welke uitsluitend anoniem gebruikt zullen worden voor onderzoek door de Erasmus Universiteit en Company Link. Daarnaast zullen we een berichtje plaatsen op je tijdlijn om de test te promoten. Je kan ook de test maken zonder je LinkedIn gegevens te delen. Hiervoor vragen we slechts €9.95 euro.

Resultaten

De persoonlijkheidstest bestaat uit 50 vragen die meten op 5 verschillende persoonskenmerken. Het maken van de test duurt ongeveer 20 minuten en je kan hem in meerdere sessies voltooien. Na het afronden van de test zie je gelijk hoe je scoort. Ook worden je scores vergeleken met de rest van Nederland. Een rapport zal via email worden toegezonden.

Competentietest

Het is ook mogelijk een gratis competentietest te doen bij ons. Ga dan naar Gratiscompetentietest.nl en doe de test!

W
W